Select Page

Diensten

Banden

 

Autobanden met advies

Ons gamma telt uiteraard winter-, zomer-,  en 4 seizoenenbanden, elk met een eigen functie en unieke eigenschappen. Maar ook binnen die categorieën bestaan grote verschillen voor nieuwe banden. Onze meerwaarde? We geven u veel advies bij de keuze van de juiste band.

Tevens vindt u deze banden voor elk type wagen; personenwagens, lichte bedrijfswagens, caravans, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en industriële machines.

 

Herstellingen

Heeft u tenslotte twijfels over de staat van uw huidige banden? Of een lekke band?

Wij kijken altijd eerst na of we uw band niet gewoon kunnen herstellen. Kom hiertoe vrijblijvend en zonder afspraak langs.

Leasing

Naast particulieren, kunnen ook leasingbedrijven rekenen op onze jarenlange ervaring in de professionele bandenwereld en een service op maat. Hier heeft u alvast een overzicht van de voornaamste leasingmaatschappijen waar wij als bandenspecialist mee samenwerken.

Velgen

Met aluminium of stalen velgen maakt u uw wagen niet enkel persoonlijk en anders, zij hebben ook precieze technische eigenschappen die moeten beantwoorden aan de normen van uw voertuig. Wij helpen u graag bij de keuze van de perfecte velgen voor uw auto.

Stockage

Steeds meer mensen gaan over tot de aankoop van winterbanden.

Heeft u geen ruimte om een tweede set banden op te bergen, dan bieden wij de mogelijkheid om uw banden bij ons op te slagen op een professionele manier.

Onze merken